You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Uvjeti korištenja

x
Slika zaglavlja

Hrvatska pošta Mostar zahvaljuje svim poslovnim partnerima i korisnicima usluga na posjeti tijekom Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru .

Iza nas je uspješno predstavljanje na Međunarodnom sajmu gospodarstva 2023. godine. Sajam su obilježile nove poslovne prilike, predstavljeni su novi trendovi i nove usluge Hrvatske pošte Mostar. 

Imali smo čast u petak ugostiti i biti domaćin političkim visokim dužnosnicima hrvatskog naroda u BiH. Na našem štandu HP Mostar ugostili smo predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića u pratnji predsjedateljice Povjerenstva za vanjske poslove Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Darijane Katić Filipović, ministra financija Vlade FBiH Tonija Kraljevića, ministrice prometa i komunikacija Vlade FBiH Andrijane Katić te Vedrana Škobića ministra pravde u Vladi FBiH.

Hvala svim našim djelatnicima, korisnima naših usluga i delegacijama visokih dužnosnika koji su nas posjetili ove godine na Sajmu gospodarstva u Mostaru. Radujemo se budućim susretima i zajedničkim druženjima!